RVM Invest

RVM Invest is een familiale investeringsmaatschappij, gespecialiseerd in logistieke en industriële vastgoedontwikkeling. De groep investeert voortdurend in haar vastgoedpatrimonium, gelegen in Vlaanderen en Noord-Frankrijk. RVM Invest hanteert een uitgesproken hands-on mentaliteit en een lange termijn investeringsstrategie.

Investeringsmaatschappij

Door onze ruime en jarenlange expertise, beschikken we over een uitgebreid zakelijk netwerk in de bouwsector. Als investeerder participeert RVM Invest in het bouwgerelateerde bedrijf Delfi SA. Delfi is gelegen in Vendeville (FR) en is leverancier van sectionale poorten voor industriële en logistieke gebouwen in Noord-Frankrijk, gekend voor haar uitstekende service na verkoop. Dit laat RVM Invest toe de vinger aan de pols te houden in de sector en in te spelen op nieuwe marktontwikkelingen.
Investeringsmaatschappij - Delfi SA

Vastgoedpatrimonium

Als resultaat van deze geschiedenis als aannemer (Van Maercke Prefab), ligt het grootste gewicht van ons patrimonium in de industriële en logistieke sector, dé kernactiviteit van RVM Invest. Vanuit de overtuiging dat een gezonde spreiding over diverse vastgoedsectoren gewenst is, bouwde de groep de afgelopen jaren haar patrimonium verder uit in retail gebouwen, kantoren en residentiële projecten. Alle gebouwen, over de verschillende sectoren heen, zijn gelegen in België en Noord-Frankrijk.

RVM Invest investeert tenslotte ook voortdurend in de uitbreiding van haar grondbank, alsook in duurzame fotovoltaïsche zonne-installaties op de gebouwen.

Projecten in de kijker

Bent u op zoek naar een handelspand, kantoor of grond? Ontdek hier onze projecten in de kijker!

Kunnen wij elkaar vooruithelpen?

Om het patrimonium permanent te innoveren, zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe projectgronden, zowel green- als brownfields, die een nieuwe logistieke of retail ontwikkeling mogelijk maken. Ook bestaande, recente bouwprojecten, gekoppeld aan een kwalitatief verhuurcontract, worden vanuit investeringsoogpunt frequent door RVM Invest in overweging genomen.

Heeft u een interessante grondlocatie of bestaande vastgoedontwikkeling ter beschikking? Contacteer ons dan vrijblijvend om te bekijken hoe we elkaar kunnen versterken.

Contact

A:


T:
E:
Westerring 13,
9700 Oudenaarde
België
+32 (0)55 38 65 81
info@rvminvest.be

    Contacteer ons